Het is weer tijd voor een heerlijke lunch inspiratie! Even geen saaie boterham met (vegan) kaas, boterhamworst of chocopasta. Maar een heerlijk knapperig stuk toast met avocado en een Mexicaanse twist. Super easy, ik bedoel, je gooit een broodje in de broodrooster (of de oven) prakt een avocado en mixt even alles, top met salsa en je tasty lunch is klaar! Ik zou zeggen, probeer de avocado toast eens!

Bereiding Mexicaanse avocado toast

 

  1. Rooster je brood.
  2. Pak een bakje, prak hierin de avocado met de citroensap, komijn, zout en hot sauce.
  3. Doe de verse salsa in een klein vergiet en laat het vocht weglopen.
  4. Verdun de zure room met de el water, roer goed door elkaar.
  5. Beleg de toast met de avocado spread, salsa, koriander en zure room.

Probeer ook:

 

7 heerlijke én gezonde tosti varianten

Gegrilde panini met parmaham en mozzarella 

Gezonde clubsandwich met kipfilet en avocado