Een gezonde variant voor het eten van spaghetti is courgetti. Oftewel, courgette slierten die je eet alsof het spaghetti is. Dit gerecht heeft maar weinig ingrediënten nodig. Het garnalen courgetti recept dat we delen vandaag is een lekker luchtig recept, maar toch zul je merken dat je behoorlijk vol zit na het eten. Eet smakelijk!


Bereiding Garnalen courgetti

  1. Snijd de champignon is dunne plakjes
  2. Bak deze in een beetje olie en voeg dan de knoflook er aan toe. Zet het vuur niet te hoog, want anders verband de knoflook
  3. Voeg de garnalen eraan toe en bak deze mee tot ze gaar zijn
  4. Bak de courgetti even kort mee in de koekenpan en voeg de 2 el pesto eraan toe
  5. Roer dit goed door elkaar
  6. Top de garnalen courgetti af met wat gesneden tomaatjes

Tip: Wat limoen boven de courgetti uitknijpen geeft een heerlijke frisse smaak aan het gerecht!


Lees ook:

Koolhydraatarme pad thai met zoodles, kip en pin­da’s

Quinoa salade met radijsjes en citroen-knoflook garnalen

Zoete aardappel noodles met romige cashew saus (Vegan & koolhydraatarm)