Banaan pannenkoekjes, pannenkoekjes met fruit, echte Hollandse pannenkoeken, oreao pannenkoekjes, je kan het zo gek niet bedenken of het is wel ergens te vinden! Vandaag hebben we weer zo’n lekker gek recept, Pindakaas pannenkoekjes. Ze zijn super lekker en ook nog eens erg gezond! Helaas is deze variant niet vegan, maar daar hoef je maar een aantal dingen voor te veranderen!


Bereiding pindakaas pannenkoekjes

  1. Mix alle ingrediënten (behalve de pinda’s) in een kom en mix dit tot een mooi beslag
  2. Verhit een beetje boter in een pan en schenk hierin 2 kleine hoopjes van het beslag
  3. Laat het eventjes bakken en draai ze pas om als je luchtbelletjes aan de boven kant ziet zitten
  4. Bak de andere kant ook 2 tot 3 minuten
  5. Serveer op de borden en leg er nog een schep pindakaas bovenop
  6. Deze zal een beetje smelten en dan top je hem af met wat pinda’s

Tip: Voeg nog wat fijn geprakte banaan aan het beslag toe en je hebt helemaal een feestje!


Lees ook:

Gezonde glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel en cacao

Bananen pannenkoeken, met maar 3 ingrediënten! (lactose & glutenvrij)

Oreo pancakes, het perfecte zoete ontbijt! (vegan)