Ken je dat? Van die dagen waarin je zin hebt in lekker comfort food maar je geen zin hebt om lang in de keuken te staan?  Dan is curry toch echt wel een top recept om te maken. Curry kun je op duizenden manieren klaar maken en helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Vandaag hebben we een vegan kikkererwten curry variant.


Bereiding kikkenerwten curry

  1. Meng de koriander, gember, knoflook, water, specerijen en 2 el olie in de keukenmachine
  2. Snijd de ui, praprika en de zoete aardappel in blokjes
  3. Verhit een pan met wat olie erin
  4. Bak hier de ui en paprika in
  5. Voeg de curry pasta toe en bak deze eventjes mee
  6. Voeg dan de aardappel en de uitgelekte kikkererwten toe
  7. Ook voeg je nog de tomaten puree en 500 ml water er aan toe
  8. laat dit 25 minuutjes zacht doorkoken
  9. Bereid ondertussen de couscous volgens de verpakking
  10. Schep alles op een bord en top dit af met wat verse koriander

Eet smakelijk!


Lees ook:

HOMEMADE! Couscous salade met een twist!

Pittige geroosterde kikkererwten uit de oven

Kikkererwt masala buddha bowl (vegan)