Zelfs als je een glutenallergie hebt, kun je wraps eten! Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er genoeg merken en opties die lekkere wraps verkopen en dat maakt ons blij! Want dat betekent dat jullie deze heerlijke glutenvrije wrap met kip en pesto kunnen maken! Lekker, super makkelijk en snel om mee te nemen! Een ideaal recept voor als je niet lang in de keuken wilt staan. Je kunt ze zelfs al een dag van te voren klaar maken zodat je gewoon mee kunt nemen onderweg.

Zin in meer variatie? Probeer dan onderstaand wrap recepten ook een keertje!

Bereiding glutenvrije wrap met kip en pesto

  1. Doe de wrap 30 seconden in de magnetron op 700 watt.
  2. Besmeer de wrap daarna met crème fraiche en leg in het midden een strook van gerookte kip
  3. Doe de stukjes half gesneden sjalotje, de in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, pesto en sla erbij.
  4. Rol de wrap op en snij het in twee gelijke stukken

Eet smakelijk!

Note: Gebakken en gekruide stukjes kip zijn ook ontzettend lekker!


Probeer ook:

Glutenvrije pizza met pesto en mozzarella

Gezonde glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel en cacao

Gezonde glutenvrije focaccia voor bij de borrel!