De omelet wraps zijn erg populair en dat is logisch want ze zijn overheerlijk! Je kunt een omelet wrap met van alles maken, groenten, vlees of vis. Ook kun je de omelet nog vullen met allerlei ingrediënten. Vandaag hebben we weer een nieuw recept, Omelet wraps met gerookte zalm, dille en wat lente uitjes. Een heerlijke combinatie als je het ons vraagt!


Bereiding omelet wraps:

  1. Breek de eitjes in een bak en kluts deze goed door elkaar
  2. Voeg dan de dille en wat peper en zout eraan toe
  3. Verhit ondertussen een pan met wat olie en giet dan de helft van het eimengsel erin
  4. Maak een draaibeweging met de pan zodat het ei  gelijkmatig is verdeeld over de bodem
  5. Bak aan beide kanten tot het ei gestold en lichtbruin gekleurd is
  6. Herhaal dit ook met het overgebleven ei mengsel
  7. Snijd dan de lente ui in 3 stukken en snijd dat weer in dunne reepjes (in de lengte)
  8. Besmeer de omelet met wat crème Fraîche en beleg dat met de bladen sla, plakjes avocado en nog wat reepjes lente-ui
  9. Verdeel dan de zalm over de omelet wraps en rol ze dan voorzichtig, maar wel stevig op
  10. Snijd dan de omelet wraps in kleine stukjes en steek in elk stukje een cocktailprikkertje

Eet smakelijk!


Lees ook:

Koolhydraatarm: Chili sin carne sla wraps!

Koolhydraat arme crackers met rozemarijn en Parmezaanse kaas!

Koolhydraatarme kip en verse kruiden ei-wrap