Moedermelk is natuurlijk het beste voor je pasgeboren baby, maar dit zit er niet voor iedereen in. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg andere opties, maar met zo veel keus is het lastig te bepalen wat nou het beste is voor jouw kleintje. Gelukkig hebben wij daar het antwoord op: Biostime. Gezonde en biologische babymelk die je nu helemaal gratis kan proberen.


biostime babyvoedingProduct van het jaar 2020

Deze biologische flesvoeding mag met trots de titel van ‘Product van het Jaar 2020’ dragen in de categorie babyvoeding. Biostime kwam als beste uit de test en het enthousiasme is groot. In andere landen is de biologische babymelk namelijk al een enorm succes. Ook veel celebrity’s zijn enthousiast over het merk en spreken dit uit op social media, waaronder Miranda Kerr en Chris Hemsworth.

De titel ‘Product van het Jaar 2020’ hebben ze natuurlijk niet zomaar verdiend. De flesvoeding is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken en er zitten hoge eisen verbonden aan de productie. De babymelk komt van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië. Alle onnodige toevoegingen worden weggelaten en er worden uitsluitend noodzakelijke voedingsstoffen toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA. Zo ben je ervan verzekerd dat je baby niets tekort komt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Biostime Nutrition Australia (@biostimeau) op

Een goede keuze

Biostime is dus een goede en veilige keuze en dit is precies waar je als ouder naar op zoek bent. Je wil tenslotte het beste voor je kindje. Je kan ervoor kiezen om de voeding los te kopen, maar voor wie overtuigd is, is het ook mogelijk om een abonnement te nemen. Zo maakt Biostime het leven als  ouder weer net iets gemakkelijker.

Probeer nu gratis: 10x Biostime flesvoeding t.w.v. €250,-

Samen met Biostime zijn wij op zoek naar ouders die deze biologische babymelk willen testen. Biotisme vraagt jou mee te doen aan hun testpanel zodat zij de gebruikerservaring kunnen optimaliseren. Bij deelname aan het testpanel ontvang je 10x Biostime flesvoeding t.w.v. €250,-. Geef je op en wie weet word jij wel gekozen om deze biologische babymelk te testen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Biostime Nutrition Australia (@biostimeau) op

Meld je aan

Meld je nu aan voor het testpanel en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen die Biostime mag testen. Dit doe je door de onderstaande vragenlijst in te vullen en op te sturen naar info@biostime.nl. Vervolgens hoor je binnen één week of je geselecteerd bent voor het testpanel. Ben je nog op zoek naar wat tips en informatie rondom je kleintje? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op Biostime.nl.

Vragenlijst

1. Ik ben … jaar oud
2. Ik woon in de provincie …
3. Mijn kindje met wie ik Biostime wil gebruiken is …maanden oud
4. Ik verwacht … weken/maanden te kunnen doen met de 10 gratis potten
5. Ik wil starten met het gebruik van Biostime 1/2/3, ik wil later wel/niet switchen
6. Ik gebruik op dit moment wel/geen flesvoeding. (Bij ‘wel’, ik gebruik nu het merk …)
7. Ik koop wel/niet vaker biologische producten, omdat …
8. Ik shop … % van mijn aankopen online, omdat …
9. Wat is bepalend bij een aankoop: prijs of kwaliteit?

Lees ook

Testers gezocht voor biologische flesvoeding van Biostime

Deze ‘ongezonde’ snacks zijn niet zo slecht als je denkt

Testers gezocht voor biologische flesvoeding van Biostime

Natuurlijk beauty ingrediënt: kokosolie

Testers gezocht voor biologische flesvoeding van Biostime

Simpele baby spinazie en champignon pasta