2 woorden: Cashew koffie

Erewoord, deze koffie verandert je hele koffie smaak beleving. Een kopje dat perfect en overal in je leven past, want als iets zo romig, nootachtig, zoet met een klein beetje zout is, hoe kan het dan niét overal bij passen? Voorbeeld:

  • Het is 6 uur in de ochtend, je staat op voor een hele vroege werk meeting en je wilt de komende 2 uur van je leven niet haten: Cashew koffie!
  • Het is 10 uur in de ochtend, je werkt vanuit huis, het is regenachtig dus een knus pre-lunch “ik heb een boost nodig” momentje is nodig: Cashew koffie!
  • Het is 2 uur ’s middags, je bent mama, de kinderen doen ein-de-lijk hun middagdutje en je verdient een warme beloning en 15 minuutjes voor jezelf: CASHEW KOFFIE!

Ja, de perfecte koffie voor elke soort moment, trust me!

Photo by pinchofyum.com

Bereiding cashew koffie

  1. Gebruik hele sterke (extra-power) blender.
  2. Doe alle ingrediënten in de blender.
  3. Begin op een lage stand met blenden en zet hem langzaam steeds iets hoger.
  4. Eindig met 15 seconden op de hoogste stand om de extra romige structuur te creëren.
  5. Giet in een kop en…

GENIET!

Tip: Geen extra power blender? Laat de cashewnoten dan eerst 4 uur weken in water.

Note: Heb je geen zeezout? Gooi dan geen halve theelepel normale keukenzout in je koffie, dit is véél te zout. Als je dit wel wilt gebruiken, begin dan met een ienieminie beetje, en proef en voeg toe tot de smaak goed is. 


Probeer ook

Havermout ontbijt cappuccino

Green cappuccino juice

5 gezonde koffies die je een flinke boost geven in de ochtend