Even geen zin om uitgebreid te koken? Dit vegetarische gerecht is binnen no-time klaar. Ook handig als je voor meerdere mensen moet koken. Heb je nog over? Geen probleem! De volgende dag is de pastasalade geitenkaas nog net zo lekker. Ook lekker als lunch of als gezond tussendoortje.


Pastasalade geitenkaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika, ui en komkommer in plakjes.
  2. Kook vervolgens de penne circa 10 minuten en doe de laatste 3 minuten de paprika toe. Giet het hierna af en laat het afkoelen.
  3. Meng de oregano met de knoflookdressing en giet vervolgens over de pastasalade.
  4. Snijd als laatste de geitenkaas in kleine stukjes en strooi over de pastasalade. Naar smaak kan je nog peper en zout toevoegen.

Tijd om te genieten van jouw verse pastasalade geitenkaas!

Lees ook

Recept: gezonde pastasalade geitenkaas

Recept: pasta met paddenstoelen en vegan bechamelsaus

Recept: gezonde pastasalade geitenkaas

Gezond & goedkoop: Volkoren pasta pesto met twist

Recept: gezonde pastasalade geitenkaas

Recept: burrito met zoete aardappel, honing en feta