Gevulde punt paprika’s met tonijn. Een heerlijk gerecht voor een stevige lunch of lekker tijdens een avondmaaltijd met wat aardappeltjes of een salade. Het is een super simpel recept en binnen 15 minuten heb jij dit heerlijke gerecht op tafel staan. Eerlijk, de smaken combinatie is om je vingers bij af te likken.


Bereiding gevulde punt parprika’s

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Was de paprika schoon en snijd deze dan in de lengte door midden
  3. Haal de zaadlijsten weg uit de binnenkant
  4. Snijd de ui in kleine stukjes en laat ondertussen de tonijn uitlekken
  5. Snij ook de feta in kleine blokjes en de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes
  6. Meng de ui, tonijn, feta en de tomaatjes met elkaar
  7. Vul dan met het mengsel de paprika
  8. Doe de gevulde punt paprika’s dan voor 15 minuten in de oven

Eet smakelijk!


Lees ook:

Healthy poké bowl met tonijn, boerenkool en avocado

Fajita burger bowl met geroosterde paprika

Verrassend lekker, deze (vegetarische) gevulde courgette bootjes