Pasen staat weer voor de deur en daarom hebben wij voor jou een klassiek borrelhapje uitgekozen. Als er iets niet mag ontbreken tijdens pasen dan zijn het wel eieren. Zowel tijdens het ontbijt als de brunch is er altijd wel een gerechtje met ei te vinden. In dit recept mochten de eieren dus ook niet ontbreken. Eigenlijk één van de lekkerste hapjes die er zijn en leuk om te serveren voor op de paas tafel! Je maakt ze heel eenvoudig zelf, met eigenlijk maar weinig ingrediënten. Met dit recept heb je een heerlijk lekkernijtje!

Heerlijk hapje voor bij pasen; gevulde eieren met avocado


Bereiding gevulde eieren met avocado

  1. Kook de eieren eerst in ongeveer 8 minuten hard.
  2. Pel de eieren, nadat je ze hebt laten schrikken en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.
  3. Prak dan het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel.
  4. Voeg daarna ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook toe en meng dit vervolgens door elkaar.
  5. Doe dit mengsel in een spuitzak.
  6. Vul de halve eieren met het avocado mengsel.
  7. Maak als laatste de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Heerlijk gevulde eieren met zalm!

7 x heerlijk brunchen en lunchen tijdens pasen (Amsterdam)

Gezond de pasen doorkomen? Maak je eigen heerlijke suikervrije paasbrood!