Deze heerlijke zalmsalade zelf maken kost je slechts 10 minuten. De smaak is romig en fris tegelijk. Lekker op volkorenbrood als lunch of op een toastje. Een bijkomend voordeel is dat je er een hele week van kunt genieten! Zeg nou zelf, alles wat je zelf maakt is toch ook veel lekkerder?

Heerlijk voor op brood: zelfgemaakte zalmsalade


Bereiding zelfgemaakte zalmsalade

  1. Begin met het koken van twee eieren.
  2. Laat vervolgens de zalm uitlekken in een zeef en vis de ruggengraat eruit.
  3. Doe dan de zalm samen met de hardgekookte eieren, mayonaise, tomatenpuree, mosterd en sap van 1/2 citroen in een keukenmachine.
  4. Mix alle ingrediënten tot een glad geheel en doe alles in een schaal.
  5. Snipper de ui en snijd de verse dille fijn.
  6. Roer de ui en de dille samen met de kappertjes door de zalmsalade heen.
  7. Breng het geheel als laatste op smaak met een beetje zout.

Eet smakelijk!