Koken moeilijk? Met dit soort simpele recepten kan ook jij heerlijke gerechten voor je vriend of vriendin maken! Stapsgewijs helpen wij je er doorheen. Als je weet hoe je het vuur aan moet zetten, wat een wokpan is en hoe je water kookt, dan kom je al een heel eind! Deze gnocchi met kastanje champignons is makkelijk en heeft ook nog eens een rijke smaak. Moet jij koken vanavond? Dan raad ik je aan dit recept uit te proberen.

Bereiding gnocchi

  1. Snijd de ui in snippers, de champignons in plakjes en de paprika in stukjes.
  2. Pak een wokpan en verwarm hier wat olijfolie in.
  3. Fruit vervolgens de ui snippers en de 2 tenen geperste knoflook, tot de ui glazig ziet.
  4. Voeg daarna de paprika blokjes toe.
  5. bak ze even een paar minuten aan en voeg vervolgens de champignons erbij.
  6. Zodra de champignons wat zacht zijn geworden voeg je de sojaroom toe aan de groenten.
  7. Breng op smaak met peper en een scheutje soja saus.
  8. Laat de saus pruttelen en wat indikken.
  9. Hak ondertussen de peterselie fijn en voeg op het laatst toe aan de saus. Zet het vuur laag.
  10. Bereid de gnocchi zoals op de verpakking vermeld (meestal hoef je deze maar 1 tot 3 minuutjes te koken in heet water)
  11. Serveer de Gnocchi met de champignons saus.

Eet smakelijk!