Een lekker smaakvol broodje, waar je je vinger bij op wilt eten. Deze Italiaanse omelet is aan iedereen aan te raden. Een recept dat goed vult als ontbijt of lunch. Voor weinig werk, heb je een heerlijk maaltje! Wij zeggen; genieten maar!

Bereidingswijze Italiaanse omelet

  1. Kluts de eieren samen met de kaas, een scheutje slagroom of kookroom, paprikapoeder en wat zout en peper.
  2. Snijdt dan de bosui in ringen. De zongedroogde tomaatjes en gegrilde paprika mogen in kleine stukjes gesneden worden.
  3. Doe het eimengsel in een koekenpan en bak de omelet totdat deze aan beide kanten mooi bruin is.
  4. Doe dan wat olijfolie in een aparte pan en bak hierin de bosui, paprika en zongedroogde tomaatjes.
  5. Besmeer beide broodjes met een theelepel truffelmayonaise.
  6. Verdeel de omelet en je bosui met paprika en tomaatjes over de twee broodjes en maak af met een handje rucola.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Simpel en lekker: low-carb veggie eiwit omelet!

Heerlijke omelet wraps met gerookte zalm en avocado

Omelet met spinazie en champignons (koolhydraatarm)