Je ochtend wakker worden met een gebakken ei. Heerlijk als ontbijt en een goede basis om de dag mee te beginnen! Eigenlijk word een eitje al snel lekker wanneer je er wat peper, zout en Italiaanse kruiden aan toevoegt. Maar dit recept is extra lekker door de avocado en tomaat die er aan toegevoegd zijn. Het ei zorgt voor de nodige eiwitten en de avocado levert de juiste gezonde vetten. Goed dus voor je weerstand en ook voor je algemene gezondheid.

Bereiding gebakken ei met avocado en tomaat

  1. Verwarm de koekenpan met een beetje olijfolie.
  2. Bak dan hierin het ei, bestrooi het ei met een klein beetje Italiaanse kruiden.
  3. Was daarna de tomaat en snijd in reepjes.
  4. Haal vervolgens het vel van de avocado en verwijder de pit. Snijd ook de avocado in reepjes.
  5. Serveer het ei met de reepjes tomaat en avocado.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Heerlijk gevulde eieren met zalm!

Simpel en lekker: low-carb veggie eiwit omelet!

Omelet met spinazie en champignons (koolhydraatarm)