Een heerlijk recept voor jullie voor tijdens de paasbrunch, namelijk een bruschetta met zalm. Een lekker hapje om te serveren. Ook zijn ze snel en makkelijk om te maken, dus je hoeft hiervoor niet lang in de keuken te staan.

Bereiding bruschetta met zalm

  1. Snijd 8 plakjes van je stokbrood. Doe hier wat olijfolie overheen en leg ze in een droge koekenpan, zodat ze krokant worden.
  2. Snipper ondertussen de ui zo fijn mogelijk.
  3. Snijd de tomaatjes door de helft en verwijder de zaadjes. Meng de tomaatjes met de ui en voeg wat versgemalen zwarte peper toe en een snufje zout.
  4. Als de broodjes mooi krokant en bruin zijn besmeer dan elk broodje met een laagje roomkaas.
  5. Daarna verdeel je het ui-tomatenmengsel over de broodjes.
  6. Voeg als laatste de zalm toe!

Tip: Serveer de bruschetta met zalm eventueel met wat fijngesneden bieslook voor een mooi eindresultaat.

Eet smakelijk!