Heerlijke toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten. Ideaal voor als je trek hebt in iets lekkers en tegelijkertijd goed wilt lunchen. Makkelijk te bereiden en snel klaar!

Bereiding brood met paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

  1. Verwarm de oven voor.
  2. Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik.
  3. Rooster het brood onder een grill.
  4. Besmeer de sneetjes vervolgens met geitenkaas en verdeel het over 4 borden.
  5. Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
  6. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig.
  7. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand.
  8. Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand.
  9. Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes.
  10. Beleg de sneetjes brood.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Lunch tip: Heerlijke zoete aardappel toast!

Pittig roerei met cherrytomaatjes en pesto op toast

Avocado toast met Mexicaanse twist (vegetarisch)