Een goed gevulde omelet zijn wij niet vies van, het is een goede opstarter van de dag, maar je kunt een omelet recept ook heel goed nuttigen als lunch of zelfs als avondeten met een soepje erbij. De omelet met zalm behoort tot de klassiekers. Altijd een succes als ontbijt of lunch. Simpel, maar oh zo lekker!


Bereiding omelet met zalm

  1. Klop de eieren met bieslook en wat zout en peper tot ze schuimig zijn.
  2. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en giet het eimengsel erin. Bak op niet te hoog vuur tot de bovenkant begint de drogen.
  3. Strooi de kaas erover.
  4. Verdeel de zalmsnippers over één helft.
  5. Klap de omelet dubbel en laat goed doorwarmen.

Tip van de dag

Verdeel de omelet over twee voorverwarmde borden. Heerlijk met verse asperges en een glas droge witte wijn. Lekker voor de lunch en bij het ontbijt voeg je twee glazen versgeperste sinaasappelsap toe. Doe er wit brood bij en smullen maar!

Probeer ook eens een omelet met spinazie!

Lees ook

Omelet met zalm: eiwitrijk en vol gezonde vetten

Omelet recept in 5 minuten: simpel maar lekker

Omelet met zalm: eiwitrijk en vol gezonde vetten

Kaasomelet met spinazie en verschillende noten

Omelet met zalm: eiwitrijk en vol gezonde vetten

Originele omelet sushi wraps; lekker als lunch of hapje!