Een soepje maar toch met een lekkere bite en toch ook weer eens wat anders dan een simpele groentesoep. Deze overheerlijke noedelsoep met champignons en avocado is echt een perfect vullend soepje. Hij is ook nog eens heel smaakvol! Misschien was jij vanavond wel aan het kijken naar verschillende gerechtjes en kwam jij er niet helemaal uit. Met deze mix van ingrediƫnten is dat probleem in ieder geval opgelost kan ik je vertellen. Kies daarom gewoon voor deze goed gevulde noedelsoep en geniet!

Noodle soup in the making

  1. Vul een grote soeppan met water en zet het op. Wacht tot het kookt en voeg vervolgens de kippenbouillonblokjes toe.
  2. Snijd de kip in kleine stukjes en schep voorzichtig bij het vocht in de pan.
  3. Laat de in stukjes gesneden kip van minimaal 4 cm voor ongeveer 10-15 minuten garen.
  4. Voeg vervolgens de noedels toe aan de soep en zet het vuur laag.
  5. Wok ondertussen de champignons, fijne boerenkool en witlof. Naast het wokken van deze groentes gril je de groene asperges.
  6. Eenmaal een aantal minuten gewokt en gegrild neem je een soepkom.
  7. Schenk hier de noedels met het kippenbouillon vocht in.
  8. Verdeel de gegrilde groene asperges en overige gewokte groentes over de noedels.
  9. Bereid op deze manier de avocado en voeg toe aan de noedelsoep.

Eet smakelijk!