Voor iedereen die dol is op chocolade, maar liever gezond eet, hebben wij dit heerlijke recept. Het is super lekker als dessert, maar kan ook geschikt als ontbijt. Lekker zoet, maar niet door slechte toegevoegde suikers. Wat ook zo makkelijk is aan dit recept, is dat je slechts drie ingredi├źnten nodig hebt. Verder kun je het extra leuk en lekker maken door het de garneren met je lievelings ingredienten. Wij maken deze smoothiebowl uit je dromen met granola, aardbei, kokosnoot en pure chocolade.

Bereidingswijze

  1. Snijd de bevroren banaan in stukjes en mix ze in de blender.
  2. Voeg naar smaak het cacaopoeder toe. Begin met een klein beetje, zodat je zelf kan proeven hoe sterk jij het wilt. (je kan altijd nog meer toevoegen).
  3. De bananen en de caco samen zullen niet heel snel glad worden. Daarom zul je een beetje plantaardige melk moeten toevoegen. Gebruik hier alleen niet te veel van, zorg er voor dat je net er precies genoeg melk aan toevoegt zodat het een glad mengsel wordt.
  4. Serveer je smoothiebowl in (gekoelde) kopjes en maak het af met je toppings!

Of je dit heerlijke recept nu eet als ontbijt of dessert, het zal hoe dan ook lekker worden. Er is niets beter dan chocolade!

Bekijk ook onze andere smoothiebowl recepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze rode smoothiebowl met kokos of deze mango smoothiebowl.