Van gnocchi krijgen we het allemaal warm. Heerlijk dus voor dit seizoen. En je kan het met van alles combineren. Deze gnocchi met boerenkoolpesto en paddenstoelen is bijvoorbeeld heerlijk voor de donkere dagen.


Bereidingswijze gnocchi met boerenkoolpesto

  1. Doe de pijnboompitten in een keukenmachine en blend grof, voeg de edelgistvlokken en de helft van de boerenkool toe en voeg vervolgens terwijl de keukenmachine draait, beetje bij beetje de Becel Olie blend met olijfolie toe totdat er een gladde pesto ontstaat.
  2. Bereid de gnocchi hierna volgends de instructies op de verpakking.
  3. Snijd vervolgens eventuele grote paddenstoelen grof en verhit Becel Original voor koken en bakken in een koekenpan op hoge temperatuur. Voeg de gemengde paddenstoelen toe aan de pan en roerbak ze totdat ze zijn geslonken en goudbruin van kleur zijn. Rist de tijm van het steeltje. Voeg de knoflook, tijm en overgebleven boerenkool toe en roerbak nog 2-3 minuten mee. Voeg de gnocchi en boerenkoolpesto toe aan de pan, hussel door elkaar en zet de warmtebron uit.
  4. Als laatste verdeel je de gnocchi met boerenkoolpesto en paddenstoelen over de borden en serveer direct.

Eetsmakelijk!

Lees ook

Recept: gnocchi met boerenkoolpesto en paddenstoelen

Recept: vegan pompoenrisotto met gebakken paddenstoelen

Recept: gnocchi met boerenkoolpesto en paddenstoelen

Recept: gnocchi met boerenkoolpesto en paddenstoelen