Dit zoete ontbijtje gevuld met bosvruchten en noten is een heerlijk begin van je dag. Het is super voedzaam dankzij alle ingrediƫnten maar het smaakt bijna alsof je een taartje aan het eten bent. Lees snel verder voor de bereidingswijze!


Bereidingswijze havermout met bosvruchten en notenpasta

  1. Doe de havermout in een pannetje met de amandelmelk, de kaneel en de honing. Kook dit zachtjes ongeveer 5 minuten lang. Blijf goed roeren tot de havermout romig en gekookt is.
  2. Voeg de bevroren bosvruchten toe aan het pannetje en kook dit nog 2 minuten mee.
  3. Roer er vervolgens de amandel pasta door heen en verdeel de havermout met bosvruchten en notenpasta over twee kommetjes.
  4. Maak de kommetjes af met wat gehakte amandelen.
  5. Eet smakelijk!

Probeer ook eens deze verrassende havermoutpap met zoete aardappel en vers fruit of maak eens deze heerlijke gebakken havermout met banaan en pindakaas.