Vandaag is het Wereld Vegetarisme Dag. Ieder jaar wordt er op 1 oktober bewustzijn gecreëerd rondom vegetarisme en de positieve effecten. En wij van Freshhh trakteren jullie daarom op een heerlijk vegetarisch recept. Deze knapperige Thaise salade is namelijk perfect om deze dag mee te vieren.


Bereidingswijze knapperige Thaise salade

  1. Snijd de komkommer, paprika, wortel, selderij en lente-ui allemaal in dunne repen. De cherrytomaatjes snijd je vervolgens in vier partjes. Hierna doe je dit allemaal in een kom.
  2. Meng nu alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en pas eventueel nog naar eigen smaak aan. Schenk de dressing over de salade en hussel het goed door elkaar. Vervolgens zet je de salade in de koelkast en laat je de smaken intrekken voor je het serveert.
  3. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. De Pulled Oats bak je in olie en voeg je hierna toe aan de salade. Vervolgens serveer je de knapperige Thaise salade met basmatirijst en garneer je het met sesamzaadjes en noten.

Fijne Wereld Vegetarisme Dag!

Lees ook

Recept: frisse knapperige Thaise salade

Recept: plaattaart met pompoen, rucola en rode ui

Recept: frisse knapperige Thaise salade

Recept: frisse knapperige Thaise salade