Die salade caprese hebben we inmiddels ook wel even gezien. Vooral met dit gure herfstweer zitten we niet meer zo snel te wachten op een zomerse salade. Daarom hebben wij deze heerlijke linzen-spinazie salade voor jullie. Super gezond en een verrassend fruitige smaak.


Bereidingswijze linzen-spinazie salade

  1. Bereid de rijst door de verpakking ongeveer 2 cm open te scheuren en gedurende 2 minuten rechtop in de magnetron op te warmen op 800W. Laat de rijst vervolgens afkoelen.
  2. Doe de rijst samen met de linzen en babyspinazie in een kom. Roer dit goed.
  3. Voeg de zongedroogde tomaten, appel, walnoten, rozijnen en geitenkaas toe.
  4. Maak de dressing door de olijfolie, sojasaus, Balsamico azijn en honing bij elkaar te voegen. Breng dit op smaak met zout en peper, en voeg de chilivlokken toe.
  5. Giet de dressing over de salade en hussel dit goed door elkaar voordat je de salade serveert.

Eetsmakelijk!

Lees ook

Recept: linzen-spinazie salade

Recept: quinoa tabouleh

Recept: linzen-spinazie salade

Recept: linzen-spinazie salade