Nacho’s met chocola? Ja, leest het goed. In eerste instantie lijkt het misschien een rare combo, maar waarom zouden we deze twee goddelijke producten eigenlijk niet samenvoegen? Door nacho’s met ijs en chocolade als dessert te serveren maak je van iedere avondmaaltijd een feestje.


Bereidingswijze nacho’s met ijs en chocolade

  1. Verdeel de nacho’s over een groot bord. Vervolgens leg je op ieder nacho chipje een bolletje ijs.
  2. Zet de nacho’s nu in de diepvries zodat het kan opstijven.
  3. Smelt nu de chocolade au bain-marie. Je kan natuurlijk ook de magnetron gebruiken om de chocola te laten smelten.
  4. Zodra het ijs is opgestijfd dompel je de nacho’s met ijs kort in de gesmolten chocolade. Vervolgens leg je de nacho’s op een mooi bord.
  5. Garneer de nacho’s met ijs en chocolade met kokosschilfers, sesamzaadjes, witte chocolade of nootjes.

Enjoy!

Lees ook

Recept: nacho’s met ijs en chocolade

Recept: hemelse no-bake vegan Oreo taart

Recept: nacho’s met ijs en chocolade

Recept: nacho's met ijs en chocolade