Nou klinkt een bord spaghetti niet heel spannend, maar dat heb je natuurlijk volledig zelf in de hand. Pasta is perfect als avondmaaltijd doordeweeks, omdat het zo gemaakt is. En deze spaghetti met pestokip is alles behalve saai.


Bereidingswijze spaghetti met pestokip

  1. Snijd de kipfilet in blokjes. De courgette haal je door de spirelli zodat je mooie courgetteslierten krijgt.
  2. Doe een klein beetje pesto in de pan en voeg vervolgens de blokjes kip toe. Dit geheel roerbak je tot de buitenkant van de kip goudbruin van kleur is. Vervolgens voeg je de rest van de pesto ook toe aan de pan en zet je het vuur laag tot de kip gaar is. Dit kan je controleren door een stukje kip doormidden te snijden. Het is de bedoeling dat de kip niet meer glanst vanbinnen.
  3. Kook ondertussen ook de spaghetti gaat volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Giet dit af en meng de spaghetti in de pan met de pestokip en courgetteslierten.
  4. Nu verdeel je de spaghetti over de borden en garneer je de avondmaaltijd met Honingtomaten. Serveer direct.

Enjoy!

Lees ook

Recept: spaghetti met pestokip en Honingtomaten

Recept: vegan pastasalade met groene asperges en avocadodressing

Recept: spaghetti met pestokip en Honingtomaten

Recept: spaghetti met pestokip en Honingtomaten