De Midden-Oosterse keuken is er één waar we allemaal dol op zijn. Hoewel je snel denkt aan zware gerechten, is deze frisse salade ook perfect voor de wat warmere temperaturen. Deze heerlijke tabouleh zit vol heerlijke ingrediënten waar je een lekker zomers gevoel van krijgt.


Bereidingswijze tabouleh met zoete aardappel

  1. Bereid de zoete aardappel ovenschotels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook hierna de bulgur in een pan water in 10 minuten gaar.
  3. Maak de dressing door de olijfolie met het citroensap te mengen en breng vervolgens op smaak met peper en zout.
  4. Pak een grote kom en doe hier de bulgur in. Vervolgens meng je de zoete aardappel, peterselie, munt, rode uit, granaatappelpitjes, feta en de dressing er doorheen.
  5. Als laatste doe je de tabouleh in een saladeschaal of verdeel het vast over twee borden.

Eetsmakelijk!

Lees ook

Recept: tabouleh met zoete aardappel

Recept: Libanees platbrood met falafel en zoete aardappel

Recept: tabouleh met zoete aardappel

Recept: tabouleh met zoete aardappel