Ben jij taco’s met gehakt en geraspte kaas ook even zat? Dan hebben wij een leuk receptje voor je. Deze taco’s hebben namelijk een ’s zomerse twist. Door gehakt te vervangen door entrecote en ananas toe te voegen voor een frisse bite heb je een verassend lekkere taco. Lees hier hoe je deze heerlijke taco’s met gegrilde entrecote zelf maakt.


Bereidingswijze taco’s met gegrilde entrecote

  1. Schil de ananas en verdeel deze in vier delen. De plakjes gril je aan beide kanten voor een paar minuten.
  2. Maak nu de avocado’s schoon en prak deze. Meng het vervolgens met de Guacamole kruidenmix in een kommetje.
  3. Pak de romeinse sla en snijd en versnipper deze.
  4. Snijd nu blokken van de ananas en snijd de cherrytomaatjes doormidden. De uitjes en koriander hak je fijn en de jalapeño’s snijd je in dunne plakjes. Doe nu alles in een kom, pers er een limoen in uit en voeg wat zout toe. Vervolgens mix je alle ingrediënten door elkaar en zet je het mengsel apart.
  5. Verkruimel de kaas en doe deze in een kom.
  6. Ook de entrecote doe je in een kom en hier voeg je de taco kruidenmix aan toe. Mix de kruidenmix goed met de entrecote zodat het vlees volledig met de kruiden bedekt is.
  7. Gril nu de entrecote aan beide kanten voor zo’n twee minuten en laat het vervolgens vijf minuten rusten. Vervolgens snijd je het in dunne plakken.
  8. De tortilla’s verwarm je volgens de instructies op de verpakking. Deze vul je met de romeinse sla, ananas, guacamole en entrecote. Vervolgens bedek je de taco’s met gegrilde entrecote met taco saus en kaas.

Eetsmakelijk!

Hou je van de combinatie van vlees met ananas? Probeer dan ook eens deze tropische rundvlees spiezen.

Lees ook

Recept: taco’s met gegrilde entrecote en ananas

Recept: Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Recept: taco’s met gegrilde entrecote en ananas

Recept: pizza bianca met peer en honing

Recept: taco’s met gegrilde entrecote en ananas

Recept: aardappelrösti met Griekse yoghurt-kruidendip