De horeca is dicht en we gaan er niet meer zo snel op uit. Gelukkig hoef jij je niet te vervelen dit weekend. Ga lekker de keuken in en verwen jezelf met deze vegan chocofudge. En wil je er helemaal een feestje van maken? Dan mag je de Kurkuma Latte natuurlijk ook niet vergeten.


Bereidingswijze vegan chocofudge

  1. Breek de chocolade in blokjes.
  2. Hak de hazelnoten grof. Houd ongeveer een derde van de gehakte hazelnoten apart.
  3. Doe alle ingrediënten, behalve het zeezout en 1/3 van de hazelnoten, in een steelpan. Verwarm langzaam, terwijl je goed blijft roeren. Zodra alles gesmolten is, neem je de pan van het vuur.
  4. Bedek een vierkant bakje van ongeveer 12×12 cm met bakpapier. Giet het chocolademengsel erin en bestrooi met de rest van de hazelnoten en zeezout naar smaak.
  5. Laat geheel afkoelen in de koelkast.

Kurkuma Latte

Serveer eventueel met een overheerlijke Kurkuma Latte. Meng 1 theelepel curcuma vanilla latte met een scheutje hete rijstdrank. Meng tot het poeder is opgelost. Leng tot 250 ml aan met warme (of ijskoude) rijstdrank. Genieten maar!

Lees ook

Recept: vegan chocofudge met Kurkuma Latte

Recept: de veelbesproken Dalgona koffie

Recept: vegan chocofudge met Kurkuma Latte

Recept: vegan chocofudge met Kurkuma Latte