De horeca is dan wel dicht, maar we kunnen het ook thuis heel gezellig maken. Een lekker drankje op tafel, kaarsjes aan en het is al gezellig. En daar mogen nacho’s natuurlijk niet bij ontbreken. Deze vegetarische nachoschotel maakt de avond helemaal compleet.


Bereidingswijze vegetarische nachoschotel

  1. Bak de Pulled Oats in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
  2. Roer vervolgens goed door elkaar en laat 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
  3. Leg de nacho chips nu op een grote schaal. Leg hier bovenop de gekruide Pulled Oats, de cheese dip, jalapeño’s en de geraspte kaas.
  4. Verwarm in de oven op 225 graden gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten.
  5. Serveer met guacamole en Taco Sauce.

Fijn weekend!

Lees ook

Recept: vegetarische nachoschotel met Pulled Oats

Recept: nacho's met gesmolten kaas, zwarte bonen en paprika

Recept: vegetarische nachoschotel met Pulled Oats

Recept: vegetarische nachoschotel met Pulled Oats