Ben jij de standaard salade met komkommer en tomaat ook een beetje zat? Dan hebben wij wat leuks voor je. Namelijk deze Vietnamese salade met pulled chicken. De combinatie van kip met mango zorgt voor een verfrissende smaak.


Bereidingswijze Vietnamese salade

  1. Verwijder de schil van de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd vervolgens het vruchtvlees in repen. Bestrijk de repen met Becel original voor koken en bakken en grill de mango in een grillpan tot de mango mooie grillstrepen heeft. Hierna haal je de mango uit de pan, bestrijk je de kipfilet met Becel Original en grill tot deze gaat is. Laat dan de kip afkoelen en trek de kipfilet met twee vorken uit elkaar tot pulled chicken.
  2. Ondertussen doe je de sambal, agavesiroop, Becel original Classic en het limoensap in een kom en roer je het geheel door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook nu de mihoen volgens de instructies op de verpakking.
  4. Haal een courgette door een spiraalsnijder, snijd de munt grof en doe het geheel in een kom samen met de mihoen, wortel julienne, witte kool en pulled chicken. Schenk de zoetzure chilidressing over de Vietnamese salade en serveer met de gegrilde mango.

Enjoy!

Lees ook

Recept: Vietnamese salade met pulled chicken

Recept: Bulgursalade met bloemkoolrijst en aubergine

Recept: Vietnamese salade met pulled chicken

Recept: Vietnamese salade met pulled chicken