Sommige gerechten zijn zo mooi of kleurrijk dat je er spontaan blij van wordt. Zo ook met deze prachtige en vrolijke regenboog salade met granaatappel. De smaken passen perfect bij elkaar en de salade maak je af met een heerlijke Ras-el-hanout-dressing. (Het recept voor de dressing vind je onderaan).

Bereiding regenboog salade

  1. Maak alle groenten en fruit schoon.
  2. Snijd alles fijn met een schaaf of een scherp mes. Doe in een grote kom.
  3. Voeg de peterselie toe, giet een Ras-el-hanout-dressing* of een andere dressing naar keuze erover en meng goed.
  4. Doe de salade over op een grote schaal, bestrooi met de granaatappelpitten en walnoten of pistachenoten en serveer.

Watermeloenradijs is een stuk groter dan gewone radijs. Je kunt ‘m vervangen door een aantal kleine.

Liever een andere dressing? Probeer deze tahini of deze zongedroogde tomaten hummus eens bij je salades.

*Vind hier het recept voor de Ras-el-hanout-dressing.