Dit wordt waarschijnlijk jouw favoriete recept. Deze heerlijke rijstschotel met feta en gehakt is zeker aan te raden. Het is een ideale maaltijd voor doordeweeks, wanneer je niet zo veel tijd hebt om uitgebreid te koken. Met de feta en gehakt erbij is het een heerlijke combinatie! Tijd om te genieten.

Bereiding rijstschotel met feta en gehakt

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
  2. Snijd de paprika, tomaten, ui en courgette in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui met een uitgeperste teen knoflook aan. Voeg na 2 minuten het gehakt en de kruiden toe en bak het gehakt rul. Voeg daarna ook de paprika, courgette en de tomaten toe en bak dit een paar minuten.
  3. Doe daarna de tomatenpuree erbij en meng alles goed door elkaar.
  4. Voeg daarna de rijst en de fetablokjes toe en meng alles nogmaals goed door elkaar.
  5. Laat het geheel nog even 1-2 minuten bakken en zet dan het vuur uit. Verdeel de rijstschotel over twee borden.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Koolhydraatarme bloemkoolrijst met garnalen

Kokos-curry gehaktballetjes met bloemkoolrijst

Koolhydraatarm: Bloemkoolrijst met kip en sweet chilisaus