Hou jij ook zo van zelfgemaakte taarten, maar heb je geen zin om uren in de keuken te staan en achter te blijven met een heleboel afwas? Dan is dit recept iets voor jou. Deze vegan aardbeien cheesecake is namelijk super snel klaar.


Bereidingswijze Vegan aardbeien cheesecake:

  1. Voeg de walnoten, havervlokken, cacaopoeder, 6 eetlepels agavesiroop en 1 theelepel vanille samen en meng deze tot het een mooi, glad deeg is.
  2. Bekleed vervolgens de deegvorm met bakpapier en verspreid het deeg geleidelijk over de bakvorm.
    Zet dit nu aan de kant.
  3. Voeg nu de melk, aardbeien, maiszetmeel en de overgebleven vanille en agavesiroop samen in een blender. Zorg ervoor dat het een gladde textuur wordt.
  4. Doe het mengsel in een steelpan en verhit op een laag pitje. Blijf roeren tot het dikker wordt. Dit gebeurt vrij plotseling en zal tussen de 5 en 10 minuten duren.
  5. Breng het mengsel nu aan op het deeg in de bakvorm en zorg ervoor met een grote lepel dat het goed verdeeld wordt.
  6. Laat het nu afkoelen in de koelkast. Na ongeveer 2 uur is de cheesecake klaar om opgegeten te worden!
  7. Heb je nog wat aardbeien over? Leg deze dan ter decoratie op de cheesecake.

Geniet ook van deze heerlijke vegan peanut butter jelly cheesecake!

Lees ook

Recept: vegan aardbeien cheesecake, makkelijk om te maken!

3 lekkere vegan toetjes om van te smullen!

Recept: vegan aardbeien cheesecake, makkelijk om te maken!

Dit recept voor Red Velvet cheesecake is hemels lekker

Recept: vegan aardbeien cheesecake, makkelijk om te maken!

Heerlijke pompoen cheesecake bars!