Een lekker pannetje met verschillende soorten vis. Dit is echt een gerecht voor de vis liefhebbers onder ons! Dit vispannetje is gevuld met kabeljauw, zalm, garnalen en er zitten aardappelblokjes doorheen. Een heerlijk gerecht, en het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is zo makkelijk te maken! Misschien wel een mooi gerecht voor tijdens de feestdagen, maar het is ook een heerlijke gerechtje voor gewoon lekker thuis op de bank. Eigenlijk kan het altijd 🙂


Bereiding vispannetje:

  1. Breng de vis bouillon aan de kook
  2. Voeg de aardappelen, wortelen, selderij, prei, uien en knoflook er aan toe
  3. Laat het takje tijm en het blaadje laurier ook mee koken
  4. Laat dit 20 minuutjes sudderen en breng op smaak wat citroensap, peper en zout
  5. Giet daarna de room erbij
  6. Laat de kabeljauw, zalm en de garnalen mee garen in de pan op een zacht vuurtje
  7. Verdeel daarna alles over de borden en serveer met wat lente uitjes

Eet smakelijk!


Lees ook:

Koolhydraatarm: vispannetje met zalmfilet uit de oven

Gezonde en kleurrijke vis taco’s met avocado yoghurt saus

Heerlijke viskoekjes, voor op een feestje of gewoon bij het avondeten (koolhydraatarm)