Je moet er wat voor over hebben: pumpkin chia pudding. Hij moet namelijk een nachtje opstijven in de koelkast, maar daar heb jij het vast wel voor over als je chia pudding fan bent, toch?! Hopelijk ben je al benieuwd geworden naar de bereiding zodat jij hier ook mee aan de slag kunt gaan. Dus let op!

Bereiding pumpkin chia pudding

  1. Neem een kom waar je de ingrediënten goed in kan mengen
  2. Voeg aan de kom de volgende ingrediënten toe: chiazaad, verse pompoenpuree, ahornsiroop
  3. Schep het door elkaar en giet ondertussen de plantaardige havermelk bij de bovenstaande ingrediënten
  4. Verdeel het mengsel vervolgens over 2 drinkglazen en plaats voor een nacht in de koelkast
  5. Verwarm de oven voor op 160 graden
  6. Giet 2 eetlepels ahornsiroop over de pecannoten
  7. Schep dit goed door en verdeel over een bakplaat
  8. Schuif in een voorverwarmde oven voor 5 minuten
  9. Verdeel de pecannoten over de pumpkin chia pudding

Geniet ervan!

Bekijk ook

Voor alle chia pudding fans: pumpkin chia pudding

Koolhydraatarm (en mega lekker!) kokos en chia pudding ontbijtje

Voor alle chia pudding fans: pumpkin chia pudding

Chia-pudding recept, zo gemaakt en super lekker!