Deze Aziatische wraps met kip, wokgroenten en kokosmelk staat zo op tafel. Lekker maaltje voor het avondeten. De maaltijd wordt echt afgemaakt door het heerlijke sausje. Wij zijn er erg enthousiast over en hopen jullie ook blij te maken.

Bereiding wraps met wokgroenten en een pittige kokossaus

  1. Verwarm eerst een beetje kokosolie in een pan.
  2. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak dan de kipfilet totdat het gaar en bruin is.
  3. Voeg voor de smaak wat gemberpoeder, uipoeder en chilivlokken toe.
  4. Bak daarna ook de wokgroenten voor ongeveer 3-4 minuten mee.
  5. Voeg het blikje kokosmelk toe en maak het op smaak met wat peper, zout en kurkuma. Laat het ongeveer 10 minuten zacht doorkoken.
  6. Snijd ondertussen de puntpaprika in reepjes.
  7. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron.
  8. Beleg de wraps daarna met de puntpaprikareepjes en eventueel wat veldsla en verdeel hier de groenten met kip en kokosmelk over.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Sla wraps met vega balletjes en satésaus

Koolhydraatarm: Chili sin carne sla wraps!

Koolhydraatarm: Heerlijke Mexicaanse sla wraps!