Bijna weekend, de borrel komt eraan. Daar hoort natuurlijk een goed hapje bij.  Je vind vaak de standaard hapjes op tafel staan, maar vandaag brengen we daar wat verandering in. Wij hebben deze heerlijke gezonde zalmkroketjes uit de oven voor jullie gevonden. Dat wordt smullen!!


Bereiding van de zalmkroketjes

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Prak de zalm met een vork zo fijn mogelijk.
  3. Doe de zalm in een bakje en meng dit met het ei, de kaas en de kruiden
  4. Breng dit op smaak met zout en peper
  5. Meng in een ander bakje de zemelen, het meel, de kokosolie en de zout.
  6. Vorm van het zalmmengseltje 8 kleine kroketjes
  7. Rol deze door het paneermeel heen
  8. Doe de kroketjes ongeveer 20 minuten in de oven
  9. Haal ze eruit als ze goed knapperig aan de buitenkant zijn.

Tip: Houd je nou niet zo van zalm? Deze kroketjes zijn ook prima te maken met garnalen of kipfilet! 


Lees ook:

8 pittige sauzen die je moét proberen als echte hot sauce liefhebber!

Gezonde glutenvrije focaccia voor bij de borrel!

Pittige geroosterde kikkererwten uit de oven

Koolhydraatarm: Cheesy breadsticks van bloemkool