Dit heerlijke borrelhapje kun je perfect gebruiken tijdens verjaardagen of tijdens feestdagen. We kennen natuurlijk allemaal de ‘zalm wrapjes’ die we elk jaar weer langs zien komen op een schaaltje. Deze zalmrolletjes zijn een nieuwe ‘fancy’ update. Het ziet er leuk uit, en het is ook nog eens super lekker. De rolletjes zijn makkelijk te maken en je hebt maar een paar ingredi├źnten nodig!


Bereiding Zalmrolletjes:

  1. Doe de pijnboompitjes in een kleine plastic zakje en sla deze fijn
  2. Meng de stukjes pijnboompit met de roomkaas
  3. Voeg hier een eetlepel water of olijfolie aan toe zodat het smeerbaar wordt
  4. Snijd de komkommer in de lengte doormidden
  5. Schaaf er dan met kaasschaaf dunne plakjes van
  6. Snijd ook de zalm even breed en lang als de komkommer
  7. Maak de zalm op smaak met wat zout en peper
  8. Leg dan een stuk komkommer op de zalm en snijd deze in de juiste maat
  9. Smeer daarna de roomkaas er op
  10. Rol de zalm met de komkommer voorzichtig op
  11. Top af met wat dille en wat pijnboompit snippers

Eet smakelijk!

Tip: Je kunt ook kiezen voor een naturel roomkaas in plaats van de kruidenkaas. 


Lees ook:

Borrelhapje: Zalmkroketjes uit de oven

Koolhydraatarme spinazie omelet wrap met zalm

Heerlijke vegan wraps met gegrilde courgette