Heb jij ook wel eens genoeg gehad van de doodgewone pasta bolognese of een carbonara? Dat is deze zwarte pasta iets voor jou. In combinatie met witte truffelsaus en spinazie maakt dat deze pasta een feestje is op je bord. 


Bereidingswijze zwarte pasta

  1. Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.
  2. Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.
  3. Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.
  4. Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Maak het gerecht af met nog wat extra vierge olijfolie met witte truffel.

Zo klaar en verassend lekker. Eetsmakelijk!

Lees ook

Recept: zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie

Recept: pasta met broccoli en saus van groene groenten

Recept: zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie

Recept: zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie