De doos bonbons, slagroomtaart of volle rode wijn zijn wellicht niet het beste cadeau voor jouw jarige gezondheidsfreak. Of het nu om je moeder, buurvrouw of oom gaat; Het kan zomaar zijn dat jouw jarige druk is met zijn gezondheid. En dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen.

Een cadeau geven wat niet bij zijn of haar levensstijl aansluit is dan ook niet een goed idee. Daarnaast vinden wij het altijd van weinig respect getuigen wanneer wij weten dat een persoon duidelijke voorkeuren heeft, en daar niet rekening mee wordt gehouden. Hoe je dit wel doet? Wij geven opties voor cadeaus voor de echt healthfreaks.

Doe gezond, eet een appel.

Sommige voedingsmiddelen kun je nog over discussiëren of ze écht gezond zijn, maar bij andere staat dit onomstotelijk vast. Fruit en groente kunnen we lang en kort over spreken, maar dat dit gezond is, is een feit. Hier op inhaken is dan ook altijd goed als cadeau voor de echte gezondheidsfreak.

Een For You Gifts fruitmand bezorgen is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Om het gezondheidsgehalte naar een nóg iets hoger niveau te trekken, kun je bijvoorbeeld een gezond sapje of verse noten toevoegen. Sommige leveranciers van dit soort pakketten komen hun afspraken niet na en leveren daarnaast niet écht verse producten. Bij For You Gifts hebben wij alleen nog maar perfecte bananen gezien, en dat zegt wat!

Er zijn ook andere gezonde online cadeaus te vinden, maar realiseer je wel dat je je al snel op glad ijs bevindt. Zo kan een gezonde cake toch gluten bevatten en een lekker brood toch ei.

fruitmand cadeau voor gezonde mensen

Geef de bon!

Een healthfreak is vaak niet alleen met zijn of haar gezondheid bezig maar is daarnaast ook vaak op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Voeding en lekker eten zijn ongetwijfeld hobby’s van de jarige. Het is dan ook leuk door hier op in te spelen met het geven van een waardebon.

Of dit nu voor een 100% vegan restaurant is of een workshop fermenteren, kies iets wat én gezond is én origineel. Kun jij ook nog wel wat bijleren over gezond doen? Nodig jezelf dan ook meteen uit! Je doet ongetwijfeld inspiratie op.

Kortom, wat jij ook besluit te geven aan een ware gezondheidsfoodie; Zorg dat het past binnen de wensen en voorkeuren en daarnaast dat het van goede kwaliteit is. Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, maar stiekem doet iedereen dat toch wanneer hij of zij een cadeau krijgt. Jij als gever wilt dan ook niet bekend staan als degene die hier geen gehoor aan gaf!