Hé, jij daar! Op zoek naar de leukste plek om stage te lopen? Heb jij een vlotte pen? Schrijf je met gemak foutloos Nederlands? En wil jij de kneepjes van het redacteursvak leren? Dat komt dan goed uit, want bij Freshhh en Ze.nl zijn we per januari/februari 2020 op zoek naar nieuwe stagiair(e)s voor Freshhh en grote zus Ze.nl.


Even over ons

Freshhh is een online magazine om je bij de hand te nemen en samen met jou een weg te banen door de wondere wereld van de gezonde en gebalanceerde levensstijl, waarin we niet stoppen met genieten. Met ons team creëren wij een plek waar je alles kunt vinden wat je moet weten om te starten met de gezondste en gelukkigste versie van jezelf.

Ze.nl is een online magazine waar sinds 2007 álles wordt besproken. Dagelijks adviseren we onze lezeressen over beauty, fashion, Netflix, moederschap en geven we tips over alle struggles die in het dagelijks leven van de vrouw voorbijkomen. Freshhh is een platform over voeding en bewegingen met recepten, tips en inspiratie.

Als stagiair(e) bij Ze.nl en Freshhh ben je voltallig lid van onze jonge en dynamische redactie in hartje Amsterdam. We bedenken, creëren en produceren onze eigen content. Koffie halen we ook gewoon zelf, trouwens. Scheelt jou weer een rotklusje. Wel krijg je als stagiair(e) bij Freshhh en Ze.nl veel verantwoordelijkheid en ga je zelfstandig aan de slag met je eigen artikelen. In foutloos Nederlands, uiteraard!

14 redenen om stage bij Freshhh en Ze.nl te lopen:

 1. Je gaat werken op de leukste locatie in Amsterdam, namelijk in de Hallen.
 2. Je krijgt de allerliefste, -leukste, -grappigste collega’s, al zeggen we het zelf.
 3. De hippe Foodhallen zit recht onder ons kantoor.
 4. Je leert multitasken als de beste. Tussen het tikken door, wordt er namelijk volop gekletst.
 5. Dankzij al die gezelligheid bouw je in no time een netwerk op. De meiden van Girlscene, TrendAlert en FemFem worden namelijk ook jouw naaste collega’s.
 6. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ideeën aan te dragen. Zolang het bij Ze.nl of Freshhh past, helpen we jou erbij.
 7. Je kunt je creatieve ei kwijt. We schrijven namelijk (bijna) over alles.
 8. Je leert SEO schrijven als de beste.
 9. We ontvangen als eerste de lekkerste en coolste producten op de redactie.
 10. Negen van de tien keer is het eten.
 11. Meestal is het chocolade.
 12. Netflix kijken is onderdeel van je research.
 13. Je krijgt een stagevergoeding. Ook niet onbelangrijk, natuurlijk.
 14. En uiteraard: je gaat heel veel leren omdat je volledig onderdeel bent van de redactie. Je mag veel schrijven en wij helpen je om een topredacteur te worden!

Functie-eisen

Maar genoeg over ons. Jij hebt natuurlijk ook iets te bieden:

 • Je bent een HBO of WO-student (vereist!) en kunt minimaal 28-32 uur stage lopen
 • Je houdt van schrijven
 • Je schrijft foutloos Nederlands
 • Je weet alles van social media
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent enthousiast, leergierig, representatief, verantwoordelijk, zelfstandig, maar ook een echte teamplayer
 • Je ben een aanpakker en toont initiatief
 • Je beschikt over een flinke dosis humor

Word jij onze nieuwe topstagiaire? Solliciteer op de functie door Laura en Ellen een dijk van een motivatie + CV (o.v.v. sollicitatie stage) te sturen via laura[at]ze.nl en ellen[at]eenmedia.nl.