De herfst begint natuurlijk pas écht met de herintroductie van de Pumpkin Spice Latte bij Starbucks. En vanaf vandaag is het zover: we kunnen onze geliefde PSL weer bestellen bij Starbucks. En het allerfijnste: hij is ook in vegan variant verkrijgbaar.


Nadat we onze favoriete Starbucks klassieker maanden hebben moeten missen, is hij vandaag dan eindelijk weer terug van weggeweest. Bij alle Starbuckslocaties in Nederland kunnen we weer terecht voor onze favoriete najaars latte!

De combinatie van Starbucks Espresso Roast, pompoentaartsaus met gestoomde melk, en als topping een dot slagroom met pompoentaartkruiden, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel. Als vegan hoef je het drankje niet te skippen. Doordat de Pumpkin Spice Latte-saus vrij is van zuivel én gecombineerd kan worden met plantaardige melkvarianten, zoals amandel- en haverdrink, is hij ook te bestellen als vegan variant!

Nazomeren

Voordat we officieel aan de herfst beginnen gaan we natuurlijk eerst volop genieten van de nazomer. Daarom is de Pumpkin Spice Latte ook verkrijgbaar in een fijne en verfrissende variant: perfect voor nazomerse dagen. Zo kun je kiezen voor een Pumpkin Spice Frappuccino, met én zonder cafeïne. Ook kun je een Iced Pumpkin Spice Latte of Pumpkin Spice Iced Cold Foam Macchiato bestellen. Laat die nazomer maar komen!

De nieuwe herfsttoppers

Was je al verblijd met het Pumpkin Spice nieuws? Starbucks heeft nóg meer fijne smaken aan haar assortiment toegevoegd. Vanaf vandaag zijn de smaken Nitro Cold Brew, Mocha Praline Macchiato en de Iced Mocha Praline Macchiato ook verkrijgbaar bij de populaire koffieketen. Laat die herfst maar komen!