Dit najaar opent ‘De Kaaskamer van Amsterdam’ pop-up restaurant FONDUE in het Westerpark. Je raadt het al: een restaurant waar kaasfondue centraal staat. Dé perfecte winstere hotspot voor gezellige dates tijdens de donkere dagen. Van november tot en met maart kun je aanschuiven voor een gezellig avondje fonduen. Uiteraard inclusief bijpassende wijnen en heel veel gezelligheid. Willen we!


De perfecte winterse hotspot

Van november tot en met maart 2020 kunnen kaasliefhebbers én vegans (later meer hierover) genieten van kaasfondues gemaakt van kazen uit de winkel De Kaaskamer. Al 25 jaar zit deze kaasspecialist in de Amsterdamse Jordaan, dus we kunnen er gerust op vertrouwen dat zij met kaas wel raad weten. De kaaswinkel verzamelt al jaren de allerbeste kazen uit binnen- en buitenland, waarbij alleen de beste exemplaren door de keuring komen. Daarbij is kaasfondue maken niets nieuws voor De Kaaskamer, doen ze ook al járen. Wat wél nieuw is, is dat ze de fondue nu ook zelf serveren in hun eigen pop-up restaurant, inclusief bijpassende wijnen.

FONDUE

Zeg dagen per week kan er aangeschoven worden in de gezellige pop-up in het Westerpark om te fonduen. Er zijn natuurlijk heel veel soorten fondue. Van tientallen recepten, is ervoor gekozen om vier favorieten te serveren. Deze bestaan uit een selectie van de fijnste Franse, Zwitserse en Hollandse fondue. Bij elke soort is natuurlijk een passende wijn geselecteerd. Een goed glas wijn mag bij een kaasfondue natuurlijk niet ontbreken! ;). Daarnaast is er zelfs gedacht aan de vegans onder ons, want er is namelijk ook een vegan fondue te verkrijgen bij FONDUE. Wij zijn onder de indruk!

Je vindt de winterse hotspot ‘FONDUE van De Kaaskamer’ in het Westerpark aan Gosschalklaan 7. In het pand waar in de zomermaanden ijswinkel het IJscuypje zit, gaan we deze winter lekker fonduen! Wij hebben al voorgeproefd, en we kunnen zeggen: hier. wil. je. naartoe!