Op zoek naar yoga in de buurt van Zwolle? Zoek niet langer! Wij geven je hier een overzicht met vijf heerlijke yogascholen in Zwolle.


Yoga Zwolle: Yoga You

Op 300 meter van het station van Zwolle vind je Yoga You. Je kunt er terecht voor yoga, maar je kunt er ook pilateslessen en verschillende interessante workshops volgen. Het prachtige gebouw, dat in 2018 nog gerenoveerd werd, voorziet ruimtes voor Yin Yoga, Power Yoga en Hot Yoga. Geen matje? Geen probleem! Yoga You voorziet haar leerlingen van de nodige yoga-uitrusting. Maar je bent natuurlijk ook helemaal vrij je eigen gerei mee te nemen!

Yoga Zwolle: Studio Yoga Zwolle

Op de Rijnlaan vind je Studio Yoga Zwolle. Naast yogalessen kun je er terecht voor mindfulnesstraining. De studio heeft zich gespecialiseerd in zwangerschapsyoga, maar heeft ook lessen speciaal voor mannen en lessen op kindermaat. Van 16 tot 20 september 2019 kun je er nog terecht voor proeflessen van verschillende yogavormen – ideaal voor wie zijn favoriete yogavorm wilt ontdekken!

Yoga Zwolle: Stichting Yoga Zwolle

Wie zijn of haar yogadocent graag van de oude stiel heeft vindt dan weer wat-ie zoekt in de Stichting Yoga Zwolle. De school werkt met jaarcursussen, waar je je meteen inschrijft om een jaar lang les te volgen. Wie zich inschrijft en een les mist mag die les altijd later inhalen, maar de Stichting hoopt op deze manier mensen te helpen in het ontwikkelen van een yogaroutine. Jaarlijks organiseert de Stichting ook enkele workshops; dit jaar kun je er terecht voor een workshop yoga nidra.

Yoga Zwolle: IM-Yoga

In het Zuiden van Zwolle kun je yogalessen volgen in de Orangerie, ook wel Golftuin Zwolle genoemd. Ingemarie Markenstein, opgeleid door de Yoga Alliance, geeft er les in de verschillende yogavormen. Yin yang yoga, yin yoga nidra en easy flow yoga passeren er de revue. Wie trouwens graag een Hot Yoga les zou volgen, kan daarvoor ook bij haar terecht. Deze lessen gaan elke donderdagochtend door in Sauna Swoll.

Yoga Zwolle: Lotuszen

Op de Belvederelaan vind je Lotuszen, een yoga- en pilatesschool. Naast een enorm uitgebreid aanbod aan yogalessen in de verschillende yogavormen, kun je er individuele lessen en yogatherapie volgen. Je kunt er ook terecht voor een wijd scala aan massagebehandelingen.