Dit recept is gemakkelijk en erg snel te bereiden. Ga vanavond voor deze goed gevulde wraps met kogelbiefstuk, komkommer en kappertjes! Het ziet er niet alleen uit om op te eten, maar bevat ook echt smaken die perfect bij elkaar aansluiten. Biefstuk eet je vaak met aardappel, friet of rijst. Doe eens gek en ga voor dit overheerlijke gerecht.
Bereiding wrap-saus
- Doe de crème fraîche, een snufje gemalen komijnzaad en mosterd in een kommetje en meng dit door elkaar. Simple as that
Bereiding van de wrap
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd de komkommer in blokjes en de lente ui in dunne reepjes en doe beide bij elkaar in een kom. Voeg hier de kappertjes aan toe. Snijd 1 limoen door de helft en pers deze uit boven de kom. Versnipper de koriander en voeg deze ook toe aan het mengsel
- Bak de beef in de kokosolie voor een mals resultaat in een grill- of koekenpan. Voor medium rare, houd ongeveer 1,5 minuut per kant aan. Haal de biefstuk uit de pan en leg deze even aan de kant
- Leg de 8 wraps half over elkaar in de oven voor 2 minuten. Tip: is je oven niet groot genoeg? Start eerst met 4 stuks en herhaal wanneer iedereen een portie op heeft.
- Snijd de biefstuk in repen van ongeveer 1,5 cm
- Haal de wraps uit de oven en verdeel de biefstuk over de wraps. Spreid het komkommer-mengsel uit over de beef, gebruik ongeveer twee grote eetlepels per wrap
- Gebruik ongeveer 1 eetlepel van de saus per wrap en verdeel dit over het komkommer-mengsel
- Snijd de laatste limoen in vier partjes en gebruik deze als garnering voor op het bord
Done! En nu lekker smullen!