Deze nachoschotel is een echte klassieker. Het bevat gehakt, kaas en guacamole en zal bij iedereen in de smaak vallen. Serveer deze heerlijke nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole samen met de tacosaus van Santa Maria en zure room om je nacho’s in te dippen. Hmm, eet smakelijk!


Bereidingswijze Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole:

    1. Bak het gehakt bruin in wat olie en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
    2. Roer dit vervolgens goed door elkaar en laat dit 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
    3. Leg de nacho chips daarna op een grote schaal en leg hier de gekruide gehakt, de cheese dip, de jalapeño’s en de geraspte kaas op.
    4. Verwarm ondertussen de oven voor op 225 graden voor ongeveer 5-7 minuten, totdat de kaas is gesmolten.
    5. Serveer de nachoschotel tot slot met guacamole en Taco Sauce.

Genieten maar!

Zie ook

Recept: Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Voedselverspilling tegengaan doe je zo

Recept: Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

We verzinnen het niet: er bestaan nu CBD chocoladeletters

Recept: Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Waarom een leven zonder verwachtingen jou gelukkiger maakt