Op zoek naar een lekkere snack? Deze nacho’s uit de oven brengen snacktime naar een ander niveau. Daarbij zijn deze nacho’s heerlijk warm. Heb jij een feestje, of wil jij een nieuwe snack voor tijdens het Netflixen? Probeer dan deze warme Mexicaanse nacho’s uit de oven. Ideaal als het buiten koud is en je het binnen lekker gezellig wilt maken. 


Bereidingswijze nacho’s uit de oven

  1. Snijd zowel de tomaat als de avocado in blokjes. Hak vervolgens ook de ui in stukjes en de lente-uien in smalle ringetjes.
  2. Pak een vierkante ovenschaal. Leg hier de tortillachips in: verspreid alle tortillachips over de ovenschaal. Hier doe je de gesneden ui, tomaat en de lepels maïs overheen.
  3. Verspreid de geraspte kaas over de nacho’s. Doe dan de ovenschaal in de oven voor zo’n 5 minuten op de grillstand.
  4. Als de kaas over de nacho’s gesmolten is, kan je de schaal uit de oven halen. Strooi vervolgens de blokjes avocado, tomaat en snippers lente-ui over de nacho’s heen. Ook de sour cream kan je verspreiden over de nacho’s.

Eetsmakelijk!

Tip: wil je wat meer spice? Voeg dan een handje jalapeñopepers toe aan de nacho ovenschotel.

Lees ook

Recept: warme Mexicaanse nacho’s uit de oven

Friet op 5 heerlijke verschillende manieren!

Recept: warme Mexicaanse nacho’s uit de oven

5x de lekkerste kaasfondues om zelf te maken

Recept: warme Mexicaanse nacho’s uit de oven

10 heerlijke vegetarische pasta recepten