Wij hebben hem voor jullie: hét recept voor de allerlekkerste vegan chili sin carne! Een verrukkelijke, gezonde maaltijd die vol zit met gezonde en voedzame ingrediënten. Bovendien is dit recept ook nog eens makkelijk te maken.
Bereidingswijze vegan chili sin carne
- Snijd de ui, de wortel en de bleekselderij in kleine stukjes. Doe als eerste de ui in een grote pan met een beetje olie, voeg na een paar minuten ook de wortel en de bleekselderij toe.
- Snijd ondertussen ook de rest van de groente en de knoflook. Doe dit in de pan en laat ongeveer 15 minuten bakken.
- Giet ondertussen de bonen af, leg je kruiden klaar en snijd de tomaten (als je verse gebruikt).
- Als de groente zacht is geworden, voeg dan de kruiden toe. Bak ongeveer 2 minuten mee en voeg dan de tomaten toe.
- Roer er uiteindelijk nog de sojasaus door heen.
- Maak de vegan chili sin carne af met koriander en avocado.
- Eet smakelijk!
Een fan van Mexicaans eten? Kijk dan ook eens naar deze 6 lekkerste Mexicaanse recepten!