Je hebt het vast al eerder voorbij zien komen, maar het is de hype van dit moment: de TikTok tortilla wrap foodhack. Een makkelijke manier waardoor jouw wrap nog lekkerder zal smaken. De lekkere smaak die jij kan ervaren komt vooral door een trucje die wij jou gaan aanleren in twee stappen.

Je rolt de wraps niet in. Wat je wel doet is dat je de wraps vouwt. Vouwen? Ja,  je hoort het goed we gaan de tortilla wraps vouwen. Dit is dan ook de foodhack. Hoe je dit moet doen lees je terug in de volgende stappen:

Stap 1: Knippen van de TikTok tortilla

Knip de wrap voor de helft doormidden met een keukenmes en leg hem plat neer. Het is de bedoeling dat je het gedeelte waar je hem hebt ingeknipt met de kant naar beneden toe neerlegt. Vervolgens besmeer je de linker onderzijde met een spread. Hierbij kan je denken aan hummus. Klik hier en je vindt nog veel meer inspiratie. Beleg vervolgens de overige driehoekige vlakken van de wrap.

Stap 2: Vouwen van de TikTok tortilla

Je hebt de wrap belegd en nu is het tijd voor het vouwwerk. Vouw de linker onderzijde naar boven, vouw vervolgens de linker bovenzijde naar rechts en tot slot vouw je het laatste stuk naar beneden.

Tip: wil je de tortilla crispy eten? Leg hem dan in een tosti-ijzer of onder een gril plaat.

ENJOY!